Geplaatst op: 27 oktober 2022, 10:39

Doetinchem -Vier verschillende voertuigen zijn woensdagavond en nacht in brand gevlogen in Doetinchem. De politie gaat uit van brandstichting.
 
De brandweer is woensdagavond druk geweest met vier autobranden in Doetinchem. De eerste melding van een autobrand kwam om 21.30 uur. Op een parkeerplaats aan de Montgomerystraat werd een brandende auto ontdekt. De brandweer is ter plaatse gekomen om de brand te blussen. Een eigenaar van een busje, dat naast de brandende auto stond, heeft zijn voertuig nog net op tijd kunnen verplaatsen.
 
Terwijl de brandweer bezig was met het blussen kwam er een tweede melding binnen van een autobrand. Dit keer ging het om een brandend voertuig aan de Van Hogendorplaan, wederom in Doetinchem. De brandweer heeft het vuur gedoofd maar de auto moet als verloren beschouwd worden. Volgens de eigenaresse van het voertuig stond de auto al enkele dagen stil.
 
Busje alsnog in brand
Bij de derde melding betrof het om twee voertuigen naast elkaar die in brand stonden. Deze melding kwam rond 00.30 uur binnen. Het busje dat bij de eerste melding nog verplaatst was stond nu in brand, net als een daarnaast geparkeerde auto. Dit gebeurde aan de Zjoekowstraat.

Share