Geplaatst op: 12 oktober 2022, 17:03

Eibergen – De zoektocht naar de vermiste Wilco van Leeuwen (48) heeft niets opgeleverd. De politie heeft woensdag met onder meer een sonarboot in Eibergen gezocht naar het lichaam van de sinds mei vermiste man.
 
Eerder heeft de politie al twee woningen in Borculo onderzocht, aan de Heerlijkheidstraat en aan de Pagendijk. "Dit heeft helaas nog niet geleid tot de verblijfplaats of het aantreffen van de man", schrijft de politie in een persbericht. "Hij is sinds half mei vermist en gezien die verstreken tijd zijn er zorgen over hem en is de kans groter dat de man nu niet meer in leven is." Bij de zoektocht van woensdag is het Landelijk Team Onderwater Zoekingen (LTOZ) betrokken. Met behulp van sonartechnologie doorzochten zij de vijver nabij het industrieterrein De Mors, zonder resultaat.
 
"Dat nu niets is aangetroffen betekent niet dat we stoppen met het onderzoek", aldus de politie. "Het onderzoek gaat door en we hopen dat dit leidt naar de vindplaats van de man." Wilco werd mogelijk voor het laatst gezien in Enschede, terwijl zijn laatst bekende verblijfplaats in Borculo is. Mensen met meer informatie wordt gevraagd om direct contact op te nemen met de politie. via de tiplijn op 0800–6070. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Share