Geplaatst op: 19 september 2022, 16:53

‘s-Heerenberg -De politie onderzoekt wat er de afgelopen maanden is gebeurd in het pand waar zaterdag een drugslab in aanbouw werd gevonden in ‘s-Heerenberg. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht, de eigenaar van het gebouw is geen verdachte.
 
“We hebben geen enkele reden om aan te nemen dat de eigenaar van het pand hier iets mee van doen heeft”, meldt een woordvoerder namens de politie. “Onze collega’s van de districtsrecherche zijn druk doende te achterhalen wat zich daar precies afgespeeld heeft het afgelopen half jaar.” Agenten met kogelwerende vesten betraden het pand zaterdag en vonden daar het drugslab in opbouw, dat zondag grotendeels is ontmanteld. “Het lab was niet in werking en er zijn geen gevaarlijke stoffen vrijgekomen”, verklaart de woordvoerder.
 
Wat er precies is gevonden in het bedrijfspand aan de Ulenpasweg wil de politie niet prijsgeven. Ook is niet bekend welke drugs er mogelijk konden worden gemaakt. “Dit soort informatie kan van belang zijn van het onderzoek”, aldus een woordvoerder, die aangeeft dat het pand voorlopig is afgesloten.
 
Geschreven door Mediapartner-REGIO8
 
Lees ook: https://www.112achterhoek-nieuws.nl/article/26066-arrestatieteam-valt-bedrijfspand-binnen-en-ontdekt-drugslab-in-aanbouw-aan-in-s-heerenberg-

Share