Geplaatst op: 17 september 2022, 23:43

’s Heerenberg –Op het bedrijventerrein aan de Ulenpasweg in ’s-Heerenberg is zaterdagmiddag rond rond 17:50 uur een drugslab in aanbouw ontdekt. Er werd nog niks geproduceerd, maar er stonden al wel spullen om synthetische drugs te maken.
 
Aan het begin van de avond rukten hulpdiensten uit naar de in ’s-Heerenberg. Agenten stonden met kogelwerende vesten op straat en de omgeving werd ruim afgezet het pand was omsingeld door agenten. De politie riep een speciaal arrestatieteam op om assistentie te verlenen. Deze Dienst Speciale Interventies (DSI) viel het pand uiteindelijk binnen. In het pand was niemand aanwezig.
 
De politie zou het drugslab op het spoor zijn gekomen omdat de eigenaar van het pand had geklaagd over wateroverlast. Toen de eigenaar kwam kijken, bleken de sloten te zijn vervangen. Daarop werd de politie ingeschakeld. Het onderzoek is nog in volle gang. Inmiddels is ook de Landelijke Faciliteit Ontmantelen (LFO) van de politie ter plaatse. De verwachting is dat het drugslab zondag wordt ontmanteld. Het pand wordt tot die tijd bewaakt.

Share