Geplaatst op: 27 juli 2022, 19:27

Varsseveld -In een werkplaats aangrenzend aan een woning in Varsseveld is woensdagavond een brand ontstaan. De bewoners van het huis hebben veilig het pand kunnen verlaten.
 
De brand ontstond rond 18.00 uur in een werkplaats aan de Dames Jolinkweg in Varsseveld. In een werkplaats, gelegen naast een woning, is rookontwikkeling ontstaan. De rook was afkomstig van een brandje in een prullenbak. Waarschijnlijk is deze ontstaan door een sigaret die in de prullenbak was gegooid. In de aangrenzende woning is een grote hoeveelheid rook naar binnen getrokken. De bewoners hebben veilig de woning kunnen verlaten.
 
De weg is afgezet en de brandweer is met één blusvoertuig aanwezig om de ruimte rookvrij te maken. Er waren meerdere voertuigen onderweg naar de locatie, maar deze zijn teruggekeerd naar de kazerne. Over de ernst van de schade is nog niets bekend.
 
Lees ook: https://www.112achterhoek-nieuws.nl/article/1553-uitslaande-brand-bij-elektronicazaak-invarsseveld#:~:text=VARSSEVELD%20%E2%80%93%20Bij%20een%20elektronicazaak%20aan,gedeelte%20van%20het%20bedrijf%20gevestigd.

Share