Geplaatst op: 26 juli 2022, 13:34

Het doet mij ontzettend veel pijn en verdriet om dit nieuws mede te delen. Na bijna 18 intensieve jaren dag en nacht paraat te hebben gestaan heb ik i.v.m. mijn gezondheid moeten besluiten dat de tijd is aangebroken om met 112achterhoek-nieuws te stoppen per ( 25-09-2022 ) .
 
112achterhoek-nieuws is opgestart vanuit een hobby om u te laten zien wat de hulpdiensten zoals de brandweer, politie en ambulance betekenen in geval van nood. We hebben veel gezien en meegemaakt in de 17 jaar dat we actief zijn geweest. We hebben o.a. slachtoffers en nabestaanden kunnen helpen met het verwerkingsproces d.m.v. foto’s die zijn gemaakt van ongevallen en branden op locatie. Ook hebben we de hulpdiensten kunnen helpen met onze foto’s in kader van het onderzoek. 112Achterhoek-nieuws leverde beelden en foto’s aan diverse media uiteraard met respect, normen en waarden die binnen ons team zeer belangrijk waren.
 
Na bijna 18 jaar actief te zijn geweest en mijn gezondheid die tegen zit moet ik met pijn in mijn hart zeggen dat we 112achterhoek-nieuws niet meer voort kunnen zetten. Ondanks de steun van een aantal mensen die het team hebben versterkt is het helaas niet meer haalbaar. We hebben als team erg ons best gedaan om dit te voorkomen.
 
We willen de sponsoren, samenwerkingen, de volgers en de hulpdiensten die ons in al die jaren hebben ondersteund bedanken. Wij hopen dat u het een nette site vond en dat u goed op de hoogte bent gebleven van het laatste nieuws.
 
Hoe het nu verder gaat met de site weten we nog niet maar hopen dat er iemand is met net zoveel passie en liefde voor het vak het overneemt en er mee verder gaat. Mocht hier meer overbekend zijn zullen wij u op de hoogte stellen. Tot nu toe hopen mijn collega’s en ik dat u op de hoogte was van het laatst nieuws in de Achterhoek. Tot die tijd blijven we u voor zien van het nieuws al zal dit minder zijn dan dat u van ons gewend bent hoop op u begrip.
 
🏠 Achterhoek
☎ 06 40242163
📧  redactie@112achterhoek-nieuws.nl
🔍112achterhoek-nieuws.nl 
 
Vriendelijke groet, Team 112achterhoek-nieuws

Share
Reacties

Jbs

2 augustus 2022

Jammer, maar helaas. Heb de berichten altijd gevolgd de afgelopen jaren. We wensen je veel sterkte met je gezondheid. Groeten uit het mooie Doetinchem

Peter

28 juli 2022

Zelfs vanuit Amsterdam volgde ik met enige regelmaat de site, bedankt voor de jarenlange updates en succes met de gezondheid!

Bertie

28 juli 2022

Jammer, het ga je goed

Trudie

27 juli 2022

Gezondheid is het allerbelangrijkste!!! Dank voor uw jarenlange inzet om ons te voorzien van het Achterhoekse nieuws en veel sterkte gewenst.

Ronnie

27 juli 2022

Heel erg jammer maar er gaat niets boven je gezondheid. Elke dag 1 a 2 keer de site bezocht , misschien ook al wel 17 jaar....en nu...hopelijk staat er iemand op met dezelfde passie en liefde voor het vak zodat een ieder 112achterhoek-nieuws kan blijven bezoeken. Dank voor de enorme nieuwsgaring die wij mochten lezen en sterkte voor de toekomst.

Harm

27 juli 2022

Hallo 112 team. Ik sluit me aan bij de meeste reacties, gezondheid gaat voor alles. Heb jullie ook heel wat jaren gevolgd, was hiermee op de hoogte van het wel en wee in de omgeving. Hartelijk dank hiervoor. Sterkte gewenst.

willy goossens

27 juli 2022

jammer dat het stop met 112achterhoek.ik vind het jammer.

Bert

27 juli 2022

Hartelijk dank voor al die jaren maar vooral heel veel gezondheid.

Bart

27 juli 2022

Altijd treurig te horen dat mensen met hun passie moeten stoppen om gezondheidsredenen. Heel veel sterkte gewenst en bedankt. U maakte reportages zonder effectbejag en met respect voor de betrokken partijen.

Thea Oldenhave

27 juli 2022

Heel jammer dat u moeten stoppen. Maar gezondheid gaat voor. Kijk elke dag wel 1 of 2 keer op de site. Hoop dat er een doorstart/vervolg komt. Bedankt voor al die jaren dat u het nieuws uit de regio bracht.

Frank Immink

27 juli 2022

Hallo Team 112Achterhoek-nieuws, Veel, heel, heel erg veel hebben jullie geplaatst en inderdaad zoals jullie ook zelf al schrijven; hier hebben jullie zo ontzettend veel mensen in welke hoedanigheid dan ook mee geholpen! Hoe vaak en hoeveel keren ik jullie website wel niet heb bezocht …….. Respect, heel veel respect heb ik voor alles wat jullie en hoe jullie dingen op 112achterhoek-nieuws hebben geplaatst in die afgelopen jaren. Wens jullie alle goeds en nog heel veel mooie en gezonde jaren toe! Met vriendelijke groeten, Frank Immink

Hans

27 juli 2022

Heel jammer maar zeer begrijpelijk! Ik kijk iedere morgen eerst even op NU.nl en direct daarna op 112achterhoek. Ik zal het zeer gaan missen. Dank voor al jullie inzet!!

natasja

27 juli 2022

keek elke dag. fijn om op de hoogte te zijn . zeker; gezondheid is nummer 1! bedankt voor al die jaren nieuws. hoop dat toch iemand dit oppakt.

Wim Jansen

27 juli 2022

Jammer dat U stopt, heb het altijd goed gevolgd maar gezondheid gaat voor, voor nu en later heel veel sterkte, bedankt...🍀👍😉🦋🦉

Joop van den Berg

27 juli 2022

Zo Jammer Dat Julie Stoppen Het Was Fijn Om Alle Berichten Te Lezen 18 Jaar Lang Julie Hebben Top Werk Geleverd Dankje Wel P-S Heel Veel Strekte En Beterschap!!!! AFZ Joop & Marion

Richard

26 juli 2022

Bedankt voor jouw tomeloze inzet! Hopelijk komt er een opvolger!!!

Anouk

26 juli 2022

Heel erg jammer! Vaak op de site gekeken. Maar gezondheid en eigen rust gaat voor alles. Ik wens je alle goeds voor de toekomst.

Bert

26 juli 2022

Heel erg jammer, maar zeer begrijpelijk gezondheid gaat boven alles. Bedankt voor al die jaren het 112 achterhoek nieuws. Het allerbeste met uw gezondheid voor de toekomst gewenst. Groet, Bert

Dominik Jansen

26 juli 2022

Zo jammer dat Julie stoppen het was fijn om alle berichten te lezen 18 jaar lang Julie hebben top werk geleverd dankje wel

Otto Willemsen

26 juli 2022

Heel erg jammer. hoop dat er iemand opstaat met evenveel passe! super hoe jullie dit hebben gedaan en ook met respect voor slachtoffers en omgeving en de hulpdiensten!

Leo van der Linde

26 juli 2022

Jammer, gezondheid gaat voor. Ik weet uit ervaring dat het journalistieke werk, veel op pad gaan, lichamelijk erg veel van je vergt. Kan zelf al enkele jaren niet meer op pad gaan, wellicht een redactie-functie op de achtergrond? En actieve mensen zoeken die op pad willen gaan? A.u.b. geen sensatiezoekers aannemen, kortom mensen met 'hart voor het vak'. Dank voor je inzet! Leo van der Linde.

Sandra

26 juli 2022

Ohh 😮 nee toch, hopelijk wordt het door iemand voortgezet. Keek paar keer daags op de site. Bedankt voor de mooie jaren vol nieuws en heel veel sterkte met uw gezondheid!

Nico de Jong

26 juli 2022

Ik woon sinds 2018 in Zieuwent en ben sindsdien trouwe bezoeker op uw site. De vele foto's per ongeval zijn altijd zo gedetailleerd genomen dat de kijker zelf een prima beeld kan vormen van de mogelijke oorzaak. Ik heb altijd 't gevoel dat jullie dat bewust deden, zonder zelf te oordelen. Iets wat je in andere nieuwsbronnen nooit ziet. Jammer van stopzetting maar geluk met uw gezondheid!

Joyce

26 juli 2022

Allereerst, heel veel beterschap en sterkte. Het is ongetwijfeld een zwaar besluit om te nemen. En het zou dan ook heel zonde zijn als 112Achterhoek-nieuws helemaal verdwijnt. Misschien kun je wat informatie delen over wat een overname inhoud en wat er bij komt kijken om 112Achterhoek-nieuws te onderhouden. Zelf heb ik wel interesse om mogelijk een steentje bij te dragen maar mijn gezondheid is helaas ook niet optimaal. Daarbij heb ik er ook helemaal geen verstand van. Maar wellicht zijn er meer gegadigden? En kan er met meerdere mensen toch een doorstart komen? Ik hoop het.

Joop Tolkamp

26 juli 2022

Heel Jammer. Kijk elke dag eventjes op de site en dat al zo'n 7 a 8 jaar. U bedankt voor het mooie werk. Met vriendelijke groet, Joop Tolkamp

I Tijssen

26 juli 2022

Ontzettend jammer keek er toch elke dag een of twee keer op. Het allerbeste met Uw gezondheid .vr gr Ineke

Gerard Kuipers

26 juli 2022

Heb altijd met veel interesse Uw site bezocht, dank hiervoor Ik zeg altijd tegen mensen "blijf gezond" en als stoppen met deze site helaas een gevolg is, doet U het goed. Daarom zou ik zeggen, dank voor het nieuws en blijf gezond. Groet Gerard Kuipers

IJde

26 juli 2022

Erg jammer. Maar soms moet een mens aan zichzelf denken. Heel erg bedankt voor al die jaren dat je het nieuws uit de Achterhoek gebracht hebt. Voor de toekomst veel sterkte, ook met de lichamelijke mankementen.

Jermain

26 juli 2022

Beste 112achterhoek team, Treurig bericht voor iedereen en vooral voor u. Ik wens u veel sterkte met u gezondheid. Altijd met veel interesse jullie website gevolgd en kan niet anders zeggen dan Chapeau! Ik hoop dat er een waardige opvolger komt. Met vriendelijke groet, Jermain
Reageren

Naam:E-Mail:Bericht:Beveiligingscode: