Geplaatst op: 21 juni 2022, 10:20

Varsseveld -Een motorrijder is dinsdagochtend zwaargewond geraakt na een aanrijding met een personenauto in Varsseveld. De man is meegenomen naar het ziekenhuis in Nijmegen.
 
Het ongeval gebeurde rond 08.00 op de kruising van de Buulsdijk en de Doetinchemseweg in Varsseveld. De personenauto kwam van de Buulsdijk en wilde linksaf slaan de Doetinchemseweg op richting Westendorp. De bestuurder ziet daarbij een motorrijder, die vanaf Westendorp richting Varsseveld gaat, over het hoofd met een aanrijding tot gevolg. De man op de motor raakte hierbij zwaargewond. Er is een traumahelikopter ter plaatse gekomen. De man is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Nijmegen onder begeleiding van de artsen uit de helikopter.
 
De bestuurder van de auto is ook gecontroleerd door het ambulancepersoneel maar hoefde niet mee. De man is meegegaan naar het politiebureau om een verklaring af te leggen. De weg is tijdelijk afgesloten geweest vanwege het ongeval. De verkeersongevallenanalyse verricht onderzoek naar de aanrijding.

Share