Geplaatst op: 20 juni 2022, 10:39

Gaanderen -De politie is zondagmiddag uitgerukt voor een conflict in relationele sfeer in Gaanderen. Ter plaatse bleek de situatie volgens een woordvoerder mee te vallen, niemand is gearresteerd.
 
“De melding klonk dreigend, maar toen we daar plaatse kwamen was het allemaal heel rustig”, geeft een woordvoerder namens de politie aan. Het incident deed zich rond 15.00 uur voor aan de Ligusterstraat. Drie jongemannen uit Limburg zouden naar een huis in Gaanderen zijn gekomen om een aantal spullen op te halen.
 
De man uit Gaanderen voelde zich bedreigd vanwege het huisbezoek en besloot de politie in te lichten. De politie kwam ter plaatse, maar hoefde weinig te doen. “Het ging om een ruzie in de relationele sfeer”, aldus een woordvoerder. “Verder hebben wij er ook niks mee gedaan.”
 
Beethovenlaan
Later op de dag, rond 21.15 uur, moest de politie ook ter plaatse komen voor een conflict aan de Beethovenlaan in Doetinchem. Hoewel er een melding kwam over een steekpartij, bleek het te gaan om onenigheid tussen een man en een vrouw op een 'bekend adres'. De vrouw heeft de man uit de woning gezet.

Share