Fietskijkochtend in de Achterhoek

Geplaatst op: 6 juni 2011, 18:27

Achterhoek-Op zaterdag 18 juni 2011 wordt van 09.00 uur tot 12.00 uur bij een aantal politiebureaus  in het district Achterhoek een fietskijkdag gehouden. Alle fietsen die in de afgelopen periode zijn aangetroffen en waar de politie geen eigenaar van heeft kunnen achterhalen, worden deze dag bij zes politiebureaus en, in één gemeente, in een voormalig postkantoor gestald.

Alle benadeelden die aangifte hebben gedaan van diefstal van hun fiets kunnen die ochtend komen kijken of hun tweewieler op het politiebureau staat. Belangrijk is dan wel, dat gedupeerden het bewijs van aangifte meenemen. Als mensen nog geen aangifte van diefstal hebben gedaan, maar wel hun gestolen fiets aantreffen, moet men een bewijs van eigendom kunnen tonen.

De politie gaat er vanuit, dat veel mensen naar de kijkochtend komen, want de gevonden fietsen staan écht op hun rechtmatige eigenaar te wachten!

In het overzicht is te zien waar de aangetroffen fietsen worden gestald.

Fiets aangetroffen in de gemeente:      Fiets wordt gestald bij het politiebureau in (NB: alleen in Lichtenvoorde in een ander pand) : Adres:

Oude IJsselstreek           Ulft                      De Blenk 2

Aalten                              Aalten                    Polstraat 36

Berkelland                        Borculo Haarloseweg 2-01

Winterswijk                    Winterswijk          Dingstraat 38

Bronckhorst                    Zelhem                 Dr. Grashuisstraat 2

Montferland                 Didam                   Parallelweg 27 C

Oost-Gelre         Lichtenvoorde (in het pand waar voorheen het postkantoor in zat)      

Raadhuisstraat 7

Doetinchem:

Fietsen die zijn aangetroffen in de gemeente Doetinchem worden gestald aan de Weemstraat 1 in Wehl.  Hier wordt elke 1e zaterdag van de maand van 09.30 tot 12.00 uur een fietskijkdag gehouden.

Share