Geplaatst op: 16 juni 2022, 16:14

Breedenbroek -De politie is een zoekactie gestart naar een vermiste man. Zijn auto werd woensdag gevonden in het buitengebied van Breedenbroek.
 
Tijdens de zoekactie wordt naast politieauto’s ook een politiehelikopter ingezet. Daarnaast is er een Burgernet-bericht verspreid in de hoop om de persoon te vinden. Het gaat om een man van ongeveer 1,80 meter lang met een normaal postuur en kort bruin haar. Rond 15.00 uur woensdagmiddag lijkt de zoektocht zich te centreren in de omgeving van voetbalclub Ajax Breedenbroek. De politiehelikopter is daar geland, ook zijn speurhonden aanwezig.
 
Over de aard van de vermissing doet de politie op dit moment geen uitlatingen. “Dat is ook een keuze die in samenwerking met de familie gemaakt wordt”, meldt een woordvoerder. “Bij een kind is dat bijvoorbeeld weer anders, een volwassene mag ook vermist zijn. Dan moet je goed kijken welke informatie je prijs geeft.”


UPDATE: De politie meldde rond 20.00 uur via Burgernet dat het onderzoek naar de vermissing is afgerond. Het is helaas niet duidelijk of de man is aangetroffen.

 

Share