Geplaatst op: 18 mei 2022, 14:58

Doetinchem -Een 24-jarige automobilist heeft woensdagmiddag voor een ravage gezorgd bij een flatgebouw in zijn woonplaats Doetinchem. De man, die mogelijk onder invloed was, verloor de macht over het stuur en ramde onder meer de portiek van het gebouw.

Het eenzijdige ongeval vond rond 12.45 uur plaats. De automobilist kwam vanuit de Lorentzlaan aanrijden, waarna hij door onbekende oorzaak over de Boddens Hosangstraat schoot en via het grasveld bij het flatgebouw aan de Houtsmastraat terechtkwam. Daar botste de bestuurder op de overkapping van een portiek en een muurtje voordat de auto uiteindelijk tegen een ander muurtje tot stilstand kwam. Ook een geparkeerde auto liep schade op bij het incident.

Een ambulance is ter plaatse gekomen, maar niemand is gewond geraakt bij het incident. De bestuurder van de auto is na het incident aangehouden op verdenking van rijden onder invloed. In opdracht van Sité Woondiensten moet het geramde portiek worden hersteld. De betrokken auto raakte zwaar beschadigd en moest worden afgesleept.

Share