Geplaatst op: 13 mei 2022, 12:34

Groenlo -De bestuurder van een vrachtwagen is vrijdagmorgen op een personenauto gebotst in Groenlo. Vervolgens reed een andere automobilist tegen het voertuig aan, één vrouw raakte gewond bij het incident.
 
Het ongeval vond plaats rond 10.45 uur op de kruising van de Gastevelsdijk met de Winterswijkseweg. De bestuurster en vrachtwagenchauffeur kwamen allebei vanuit Winterswijk en reden in de richting van Groenlo. Het ging mis toen de automobiliste linksaf wilde slaan naar de Gastevelsdijk, de vrachtwagenchauffeur had dit te laat door en botste op de personenauto. Het voertuig kwam over dwars op de andere weghelft terecht, waarna een automobilist vanuit de richting Groenlo deze niet meer kon ontwijken en ertegenaan botste.
 
Bij het ongeval raakte de bestuurster die zowel door de vrachtwagen als de auto werd geraakt gewond. De twee andere betrokkenen kwamen met de schrik vrij. De Verkeersongevallenanalyse is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen. Beide personenauto's en de vrachtwagen raakten beschadigd bij het ongeval. De kruising is een tijd lang afgesloten geweest. Het overige verkeer werd een tijd lang via de parallelweg langs de locatie van het ongeval geleid.

Share