Geplaatst op: 12 mei 2022, 14:58

Doetinchem -Een geparkeerde auto is in de nacht van woensdag op donderdag uitgebrand in een woonwijk in Doetinchem. De politie gaat uit van brandstichting als oorzaak en heeft linten gespannen op de locatie.
 
Hulpdiensten werden rond 01.15 uur gealarmeerd voor de autobrand op straat aan de J.G. Heuthorststraat. “De auto vatte volledig vlam en is daardoor niet meer te gebruiken”, laat een woordvoerder van de politie donderdagochtend weten. “De auto zal binnenkort afgesleept worden en is tot die tijd afgezet met lint.” De auto had volgens getuigen een buitenlands kenteken, met de eigenaar heeft de politie contact. Er is niemand gewond geraakt bij het incident.
 
De politie is een onderzoek gestart naar het incident. “We gaan op dit moment uit van brandstichting, en de vraag is door wie en waarom”, aldus de woordvoerder. “Daar gaan we proberen achter te komen. Er wordt in de buurt onderzoek gedaan, we onderzoeken camerabeelden uit de omgeving en er is altijd de hoop dat iemand (anoniem) wilt delen hierover.”
 
Foto: REGIO8

Share