Geplaatst op: 11 april 2022, 22:34

Varsseveld- De politie heeft maandagavond in Varsseveld een verdachte aangehouden na een lange achtervolging. Zijn auto werd klemgereden op de Doetinchemseweg in Varsseveld.
 
De politie kreeg de verdachte al op de A12 ter hoogte van Duiven in het vizier. Volgens een agent ter plaatse waren er mogelijk ‘verdachte feiten’ met het voertuig gepleegd. De bestuurder kreeg op de A18 een stopteken, maar hij ging er op hoge snelheid vandoor. Ter hoogte van Varsseveld kregen agenten hem weer in het zicht. Daarop volgde een achtervolging met meerdere voortuigen in en rondom Varsseveld. Nadat de auto ter hoogte van De Vloglanden was klemgereden, verliep de aanhouding soepel. In het voertuig zijn ‘strafbare zaken aangetroffen vertelde een agent tegen over 112achterhoek-nieuws. Wat dat precies betekent, kon hij nog niets over zeggen.
 
De man is overgebracht naar het cellencomplex in Arnhem. De auto werd afgesleept voor verder onderzoek. Door de achtervolging heeft een politieauto een lekke band opgelopen.

Share