Geplaatst op: 24 maart 2022, 18:38

Neede /Eibergen- Een vrachtwagen is donderdagmiddag op de N18 ter hoogte van Neede op zijn kant geraakt door een klapband en in een sloot terecht gekomen. De weg wordt tijdelijk afgesloten voor bergingswerkzaamheden.
 
De vrachtwagen kreeg rond 14:15 uur een klapband aan de voorzijde van het voertuig waardoor het eenzijdige ongeval plaatsvond. De bestuurder kon de vrachtwagen niet meer onder controle houden en is naar rechts in de sloot geschoten. Het voertuig is hierbij tegen een geluidswal bij een boerderij terecht gekomen. Een gedeelte van deze muur is hierdoor beschadigd geraakt. De chauffeur is niet gewond geraakt door het ongeval.
 
De N18 in de richting van Eibergen is afgesloten ter hoogte van Neede. Al het verkeer vanuit de richting van Enschede worden via de oude N18 naar Eibergen gestuurd. De weg blijft voorlopig dicht in verband met bergingswerkzaamheden.

Update: Politie treedt hard op tegen filmende automobilisten bij ongeluk op N18
 
Een aantal automobilisten kunnen een bon in de brievenbus verwachten. Ze pakten hun mobieltje om te filmen of fotograferen terwijl ze donderdagmiddag langs het ongeval met een vrachtwagen op de N18 bij Neede reden. De overtreders moeten 350 euro betalen voor het vasthouden van een mobiel achter het stuur.

 

Share