Geplaatst op: 26 januari 2022, 09:50

Vorden -Een 29-jarige bewoner van een woning aan de Willem Alexanderlaan in Vorden is dinsdagavond gewond geraakt tijdens een vermeende woningoverval. De politie tast nog in het duister over de aanleiding en is op zoek naar getuigen die kunnen helpen bij het onderzoek.
 
De politie ontving rond 21.30 uur een melding van een woningoverval in Vorden. Naar aanleiding van die melding is de politie met meerdere voertuigen uitgerukt naar de woning. Daar troffen ze de bewoner van de woning aan met letsel. Voor de politie is nog onduidelijk wat er is voorgevallen in het huis aan de Willem Alexanderlaan. Naar alle waarschijnlijkheid is er gevochten in de woning.
 
Het slachtoffer is gewond geraakt aan zijn lip, maar is niet meegenomen door de ter plaatse gekomen ambulance. De politie roept getuigen op zich te melden. Rond het tijdstip van de vermeende overval is door een getuige een donkere auto met vijf inzittenden in de buurt van de woning gezien, mogelijk hebben deze iets te maken met het voorval.
 
Personen die mogelijk meer info hebben kunnen zich melden via 0900-8844.

Share