Geplaatst op: 28 december 2021, 10:16

Halle - Op de Varsseveldseweg (N330) ter hoogte van Halle heeft dinsdagochtend een ernstig ongeval plaatsgevonden. Hierbij kwam een 22-jarige man uit de gemeente Oude IJsselstreek om het leven.
 
Het ongeval gebeurde rond 05.45 uur op de Varsseveldseweg N330 bij Halle. In eerste instantie werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een aanrijding in Hall (Vlakbij Eerbeek), toen de meldkamercentralist meer informatie binnen kreeg, bleek het ongeluk zo’n 38 kilometer verderop te zijn in Halle (Vlakbij Varsseveld). Direct werden er meerdere ambulances, brandweerwagens en een traumahelikopter opgeroepen. De traumahelikopter landde in een weiland naast het ongeluk.
 
Ter plaatse troffen de hulpdiensten een zwaar beschadigde auto tegen een boom aan. De bestuurder van het voertuig werd ter plekke behandeld door het ambulancepersoneel maar overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. Voor zover bekend zaten er verder geen inzittenden in het voertuig. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog onduidelijk. De verkeersongevallen analyse van de politie gaat onderzoek doen naar de toedracht van het ongeval.
 
Vanwege het ongeval is de N330 in beide richtingen volledig afgesloten. Dit zal nog enkele uren duren vanwege het sporenonderzoek en berging van het voertuig.

Share