Geplaatst op: 29 november 2021, 09:41

‘S-Heerenberg -Twee bestuurders zijn zondagavond gewond geraakt bij een frontale aanrijding in de buurt van Lengel. De voertuigen knalden op elkaar in een wegversmalling bij het bedrijventerrein.
 
Het ongeval vond rond 19.45 uur plaats op de Meilandsedijk. De personenauto en de bestelbus knalden vol op elkaar in de wegversmalling. De bestuurder van het busje, een 38-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats, is hierbij zwaargewond geraakt. Hij moest door de brandweer uit het voertuig worden gehaald en is naar het ziekenhuis gebracht. Ook de bestuurder van de personenauto, een 23-jarige man uit Doetinchem, is gewond geraakt bij de aanrijding. De man is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. De bijrijder een 24-jarige man uit S-Heerenberg  hoefde niet mee naar het ziekenhuis.
 
De Verkeersongevallenanalyse heeft onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. De Meilandsedijk tussen de rotonde en Lengel is in beide richtingen enige tijd afgesloten geweest. De voertuigen raakten zwaar beschadigd en moesten worden afgesleept.

Share