Geplaatst op: 23 november 2021, 12:12

Lievelde – Een bestuurster van een personenauto is dinsdagmorgen klem komen te zitten tussen twee vrachtwagens bij een kopstaart aanrijding. Het ongeval gebeurde rond 9:40 op de Europaweg N18 ter hoogte van de verkeerslichten bij Lievelde. Bij de aanrijding raakte de bestuurster gewond.
 
De aanrijding ontstond toen een vrachtwagen te laat opmerkte dat een voor hem rijdende automobiliste afremde voor de verkeerslichten. Een botsing was het gevolg, waarbij de personenauto werd aangeduwd tegen een voor haar stilstaande vrachtwagen. De bestuurster is met onbekende letsel met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Een achteropkomende vrachtwagenchauffeur heeft met zijn voertuig de plek van het ongeval beveiligd door dwars over de rijbanen te gaan staan.
 
Het verkeer ondervond flinke hinder en moest door de politie via één rijstrook langs het ongeluk geleid worden. De personenwagen raakte dermate beschadigd dat verder rijden niet meer mogelijk was en moest door een berger afgesleept worden .De vrachtwagens konden, wel hun weg vervolgen. Het verkeer heeft enige hinder ondervonden van de aanrijding.

Share