Geplaatst op: 26 oktober 2021, 12:59

Terborg -Twee automobilisten zijn maandagavond op elkaar geknald op een beruchte kruising tussen Doetinchem en Etten. De voertuigen botsten frontaal op elkaar, maar geen van de inzittenden hoefde mee naar het ziekenhuis.
 
Het ongeval vond rond 18.30 uur plaats op de Slingerparallel N317. Een bestuurder wilde vanuit de Oude IJsselweg de provinciale weg oversteken, maar zag daarbij de auto uit de richting Doetinchem over het hoofd. De voorkanten van de voertuigen botsten hard op elkaar. De inzittenden zijn na de botsing gecontroleerd door ambulancepersoneel, maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. Beide betrokken auto’s moesten worden afgesleept.
 
Begin oktober kwam een veertienjarige jongen om het leven bij een aanrijding op de kruising. De provincie gaf toen aan het te vroeg te vinden om in te gaan op de eventuele aanleg van een rotonde. Omwonenden roepen al langere tijd om een rotonde op de plek. De provincie heeft als wegbeheerder in 2023 groot onderhoud gepland staan voor de N317 tussen Doetinchem en Dinxperlo.

Share