Geplaatst op: 3 oktober 2021, 11:25

Beek - Een auto is zaterdag avond tegen een boom geknald op de Arnhemseweg-N335 in Beek. De bestuurder is ervandoor gegaan en heeft een zwaar beschadigde auto achtergelaten.
 
Toen gealarmeerde agenten ter plaatste kwamen troffen zij een verlaten autowrak aan. Om 22.15 werd bij de meldkamer alarm geslagen vanwege een ongeval met letsel op de kruising N335/Arnhemseweg  Polmansraat in Beek. Meerdere eenheden van de hulpdiensten gingen op de melding af. Naast de weg bevond zich een zwaar beschadigde auto, maar een bestuurder of andere inzittende was niet te zien.
 
De auto reed over de Polmansraat in de richting van de Arnhemseweg, reed in de bocht recht door en kwam tegen een boom tot stilstand. Het voertuig is zwaar beschadigd en kan als verloren beschouwd worden. De airbags van de twee voorste passagiers zijn bij het ongeluk gesprongen. Een bergingsbedrijf heeft het voertuig weggesleept. Ook heeft de brandweer in de omgeving gezocht  met warmtebeeldcamera naar mogelijke gewonde personen.
 
De politie heeft in de omgeving gezocht naar gewonde personen en schakelde ook de hulp in van een team van speurhonden. Voor zover bekend zonder succes. Hoeveel personen er in de auto hebben gezeten en hoe het gesteld is met de betrokkenen is vooralsnog niet bekend.

Share