Geplaatst op: 11 september 2021, 17:29

Dinxperlo – Op de kruising Hoonhorstweg met de Aa-strangrondweg zijn zaterdagmiddag bij een botsing twee gewonden gevallen. De aanrijding gebeurde rond 12.45 uur.
 
Een pakketbezorger die met zijn bestelbus op de Hoonhorstweg reed, wilde de Aa-Strangrondweg oversteken. Mogelijk heeft hij daarbij een auto die van links kwam uit de richting van Duitsland over het hoofd gezien. De bestuurder van de Duitse auto, kon de bestelbus niet meer ontwijken, met de aanrijding tot gevolg. Door de botsing kwamen beide voertuigen in de berm tot stilstand.
 
De bestelbus van de pakketbezorger kwam zelfs in een droogstaande sloot tot stilstand. Bij het ongeval raakten beide bestuurders gewond. De pakketbezorger is door ambulancepersoneel nagekeken, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Hij liep vermoedelijk letsel aan zijn linkerbeen op. De bestuurder van het andere betrokken voertuig is met onbekend letsel per ambulance naar een ziekenhuis vervoerd. De politie heeft meerdere getuigenverklaringen opgenomen van mensen die het ongeval hadden zien gebeuren.
 
Beide voertuigen hebben flinke schade opgelopen en moesten door een bergingsbedrijf worden afgesleept.

Share