Geplaatst op: 11 september 2021, 09:24

Kilder -Gisteren werd een vrouw gebeld door een 'bankmedewerker'. Telefonisch hebben zij afspraken gemaakt met elkaar. Één van deze afspraken was dat een andere bankmedewerker vandaag langs zou komen om haar bankpas op te halen. Tevens zou zij volgende week een afspraak hebben bij de bank zelf.
 
Na dit telefoongesprek vertrouwde de vrouw dit niet en belde de bank om één en ander te verifiëren. De persoon met wie ze een afspraak zou hebben, werkt helemaal niet bij de bank. Hierop seinde zij de politie in. De politie heeft de 'bankmedewerker' opgewacht vanavond en toen deze aan de deur verscheen is deze direct door collega's in burger aangehouden. De 2 andere verdachten zijn gevlucht in een auto. Na een achtervolging zijn de andere 2 verdachten ook op heterdaad aangehouden op de A12. Zij zijn alle drie ingesloten. Hulde en mede met dank aan deze alerte aangeefster.
 
LET OP: Een bank zal nooit een bankpas bij je thuis ophalen, een pincode vragen of om je saldo vragen. Vertrouw je het niet? Neem direct contact op met je bank en bel de politie.

Share