Geplaatst op: 10 september 2021, 20:42

Winterswijk -In het asielzoekerscentrum van Winterswijk is vrijdagavond een persoon ernstig gewond geraakt bij een steekincident. Hulpdiensten rukten grootschalig uit naar de locatie.
 
Het steekincident vond rond 17.45 uur plaats in het asielzoekerscentrum aan de Amstelstraat. Direct na het incident kwamen meerdere ambulances en politieauto's naar de locatie. Ook werd een traumahelikopter ingezet, deze vloog naar het ziekenhuis in Winterswijk. De omgeving werd door de aanwezige agenten ruim afgezet voor onderzoek.
 
Een woordvoerder van de politie bevestigt dat er een persoon gewond is geraakt bij een steekincident. Omdat het slachtoffer niet is overleden, volgt vrijdagavond geen verdere communicatie. Het is niet bekend of er aanhoudingen zijn verricht.
 

Update: Een 32-jarige man uit Winterswijk raakte vrijdagavond ernstig gewond na een steekincident bij het asielzoekerscentrum. Hij is vanaf de Waalstraat meegenomen naar het ziekenhuis.
 
De man ligt nog in slechte toestand in het ziekenhuis volgens de politie. Een verdachte is aangehouden: een 36-jarige man die ook uit Winterswijk kwam.
 
Waarom het steekincident plaatsvond is nog onbekend. De politie doet daar nog onderzoek naar.
 

Share