Geplaatst op: 7 september 2021, 21:20

Varsseveld -Het verkeer ondervond dinsdagmiddag grote hinder van een gekantelde vrachtwagen in Varsseveld. Het voertuig, beladen met vlees, blokkeert een afslag van een rotonde richting Aalten.
 
De bestuurder van de vrachtwagen reed rond 12.45 uur vanaf de N18 naar Varsseveld toen het misging. Op de rotonde tussen de Aaltenseweg en de Oostelijke Rondweg kantelde het voertuig door onbekende oorzaak, waardoor de afslag naar de Aaltenseweg richting Winterswijk werd geblokkeerd. De bestuurder van de vrachtwagen is gecontroleerd door ambulancepersoneel, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.
 
De gekantelde vrachtwagen zorgde voor flinke verkeershinder, mede door de afsluiting van de N18 tussen Varsseveld en Lichtenvoorde. Ook was er sprake van een lekkage van diesel. De brandweer is ter plaatse gekomen in verband met het vervuilde wegdek. Het verkeer werd ter plekke omgeleid. De politie verwacht dat het bergen van de vrachtwagen, die geladen was met vleeswaren, nog zeker tot 19.00 uur duurt.

Share