Geplaatst op: 12 augustus 2021, 20:40

Wehl – De twee vermiste vrouwen die werden gezocht zijn donderdagmiddag na een een zoektocht van tientallen uren gevonden in een auto langs de weg tussen Doetinchem en Wehl. Hun voertuig raakte van de weg en eindigde in de bosjes, waarbij de negentienjarige Myrthe Massop ter plekke is overleden.
 
Hulpdiensten kwamen rond 15.00 uur ter plaatse langs de Liemersweg voor een ongevalsmelding. Ter plaatse bleek het te gaan om de auto waar de twee vermiste vrouwen vermoedelijk in zijn weggereden. Volgens de politie ter plaatse gaat het om een eenzijdig ongeval, waarbij één van de twee inzittenden is overleden. Een familielid bevestigt dat het om de negentienjarige Myrthe Massop gaat. De andere inzittende, de 22-jarige Ruth Rikken, is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De twee werden sinds dinsdagnacht gezocht, toen ze voor het laatst werden gezien op het Simonsplein in Doetinchem.
 
Onder meer drie brandweerauto’s en een traumahelikopter zijn ter plaatse gekomen voor hulpverlening. De Liemersweg is volledig afgesloten geweest voor het overige verkeer. De Verkeersongevallenanalyse is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de situatie.

Share