Geplaatst op: 15 juni 2021, 10:22

Henxel/Winterswijk- Een man is maandagavond met de schrik vrij gekomen na een eenzijdig ongeval nabij Winterswijk. Toen vrienden van de man ter plaatse kwamen bleek dat ze negen flessen lachgas in hun voertuig vervoerden.
 
Het ongeluk gebeurde maandagavond rond 20.00 uur op de Vredenseweg (N820) nabij Winterswijk. De auto reed vanuit Duitsland richting Winterswijk, waarna de bestuurder de macht over het stuur verloor in een scherpe bocht. Hierdoor knalde het voertuig aan de linkerzijde tegen een boom, draaide hij 180 graden om en belandde in de sloot. Er vielen geen gewonden, wel werd de auto uit de sloot getakeld en door een berger afgesleept. Even later kwamen vrienden van de bestuurder van de auto ter plaatse kijken.
 
De politieagenten hadden het vermoeden dat er lachgas in het voertuig van de vrienden getransporteerd werd. De politie controleerde de wagen en trof negen flessen lachgas aan in de kofferbakruimte. Deze werden met een speciaal transport afgevoerd. De bestuurder zal nog een boete ontvangen.

Share