Geplaatst op: 21 mei 2021, 23:38

Aalten – Op de kruising van de Hamelandroute (N313) met de Bredevoortsestraatweg (N318) in Aalten heeft vrijdagavond een aanrijding plaatsgevonden tussen twee voertuigen.
 
De voertuigen kwamen op de kruising met elkaar in botsing. Door de aanrijding ontstond een flinke schade aan de voertuigen. Een ambulance kwam ter plaatse voor de controle van de twee inzittende die in de grijze auto zaten ten tijde van de aanrijding. De brandweer die ook met spoed ter plaatse kwam, heeft kort hand en spandiensten verleend. Twee personen die in de grijze auto zaten, raakten licht gewond nadat ze met de auto op hun kant belandden, zijn met onbekende verwondingen per ambulance naar een ziekenhuis in Winterswijk gebracht. De andere bestuurder reed na zijn daad door maar werd later aangehouden op de Miggelt in Aalten.
 
Volgens de politie zal er vlak voor het ongeval een verkeersconflict op de Hamelandroute vanuit Lichtenvoorde zijn geweest. De politie zoekt dringend getuigen! Heb jij het conflict of de aanrijding gezien? Bel 0900-8844.

Share