Geplaatst op: 16 mei 2021, 11:22

Suderwick / Dinxperlo - Op de kruispunt Sporker Straße / Dinxperloer Straße zijn zaterdagavond rond 20:11 uur, drie gewonden gevallen bij een aanrijding tussen een personenauto en een tractorcombinatie.
 
Eén persoon moest door de brandweer worden bevrijd en raakte ernstig gewond. Twee andere mensen in de auto liepen lichte verwondingen op. Alle betrokkenen werden gecontroleerd door de spoedarts en de gewonden kregen eerste hulp van de reddingsdienst. De aanrijding was mogelijk het gevolg van een voorrangsfout. In de personenauto zaten in totaal vijf personen, waaronder een baby.
 
De bestuurder van de auto en de baby zijn met onbekend letsel in een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De brandweer van Bocholt was ter plaatse met de reddingstrein en het voertuig van de noodarts van de fulltime bewaker, evenals met de brandweer van Suderwick van de vrijwillige brandweer. Ze werd ondersteund door de Brandweer Dinxperlo en andere ambulances uit Isselburg en Borken. De politie is een onderzoek gestart naar de oorzaak van het ongeval.
 
De auto moest worden afgesleept door een bergingsbedrijf.

Share