Geplaatst op: 8 april 2021, 19:07

Corle /Winterswijk - Bij een botsing in een wegversmalling op de Corleseweg nabij Winterswijk zijn donderdagmiddag drie auto's beschadigd geraakt. Alle inzittenden zijn gecontroleerd door het toegesnelde ambulancepersoneel, enkel de veroorzaker van het ongeval moest mee naar het ziekenhuis.
 
Het ongeval gebeurde rond 16.00 uur op de Corleseweg nabij Winterswijk. Een bestuurster van een Audi reed in de richting van Winterswijk naar Lichtenvoorde in een wegversmalling. Een bestuurder die uit tegenovergesteld richting kwam, remde door nog onbekende oorzaak niet en botste frontaal op de bestuurster. Door de klap schoof de bestuurster met haar auto enkele tientallen meters naar achter en raakte daarbij een achteropkomend voertuig. Het toegesnelde ambulancepersoneel heeft alle betrokkenen bij het ongeval nagekeken. Alleen de veroorzaker van het ongeval is met onbekend letsel afgevoerd naar het ziekenhuis, de rest van de inzittenden kwamen met de schrik vrij.
 
De weg is na het ongeval enige tijd afgesloten voor de berging van de drie betrokken voertuigen. Verkeer uit de richting van Lichtenvoorde werd tegengehouden en moest omrijden, weggebruikers uit de richting van Winterswijk werden via het fietspad geleid.

Share