Geplaatst op: 31 maart 2021, 14:04

Terborg -Een vrouw is vrijdagmorgen 19 maart op straat beroofd toen ze bij haar auto stond in Terborg. De politie is op zoek naar de dader van de roofoverval en heeft nog geen aanhoudingen verricht.
 
De overval vond vrijdagmorgen 19 maart rond 08.15 uur plaats op de Prinses Margrietstraat in Terborg. Die ochtend stond een vrouw bij haar auto toen een nog onbekende man haar beroofde. Volgens de politie is de dader een man met een fors postuur van tussen de veertig en vijftig jaar. Volgens de Buurtwhatsapp in Terborg had de man daarnaast ook helder blauwe ogen. Die dag droeg de vermoedelijke dader een spijkerbroek en een geel hesje. De man reed in een donkere Volvo en is via de IJsselweg richting Ettensestraat gereden. Volgens de politie gaat het goed met het slachtoffer.
 
De politie geeft aan de beroving nog te onderzoeken en daarom niet te kunnen zeggen of er buit is gemaakt bij de beroving. Ook wil de politie niet zeggen of zij al een mogelijke dader op het oog hebben. Getuigen worden opgeroepen zich te melden bij de politie.

Share