Geplaatst op: 27 februari 2021, 22:25

Laag Keppel - Op de Wehlsedijk in Laag Keppel heeft zaterdagmiddag een aanrijding plaatsgevonden tussen twee motorrijders. Hierbij raakte een van de twee gewond.
 
Het ongeval gebeurde rond 16.00 uur. Een groepje van drie motorrijders dacht vanmiddag een mooi ritje te maken door de achterhoek wat meerdere motorrijders deden tijdens deze zonnige zaterdag maar dat ritje eindigde voor een van hen in het ziekenhuis. De groep van drie reed over de Wehlsedijk vanaf Laag Keppel richting Wehl. De voorste motorrijder zag blubber op de weg en remde langzaam af maar een achterop komende motorrijdster merkte dit te laat op en botste achterop haar voorganger waarna de vrouw met haar motor in een naastgelegen berm terecht kwam. De vrouw raakte gewond en werd onderzocht en behandeld in een toegesnelde ambulance maar werd voor verdere behandeling en controle mee genomen naar het ziekenhuis. De andere motorrijder kwam met de schrik vrij.
 
De politie neemt de verklaringen op van getuigen en van betrokkenen. Een deel van de Wehlsedijk was afgesloten vanwege de hulpverlening. Beide motorren raakten beschadigd.

Share