Geplaatst op: 6 december 2020, 13:45

Doetinchem -De man die woensdagmiddag een blikje gooide in het tankstation van Fokko Meijer in Doetinchem heeft zijn excuses aangeboden. Ook is hij van plan om de schade die hij veroorzaakte te vergoeden.
 
"Hij heeft gebeld en een mailtje gestuurd met zijn excuses", laat pompeigenaar Fokko Meijer weten. Het incident ontstond nadat de man gevraagd werd om een mondkapje op te zetten. Hij volgde het verzoek niet op en gooide uit frustratie een blikje drinken richting de kassa. Het blikje mist Meijer en een klant op een haar na, maar raakt wel het coronascherm. De man heeft in zijn excuses aan het pompstation niet uitgelegd waarom hij zo gefrustreerd raakte. De video waarop te zien is dat de man met het blikje gooit, ging op sociale media viral.
 
De blikgooier is van plan om de schade die hij met zijn opmerkelijke gedrag veroorzaakte te vergoeden. "Hij heeft nog niet betaald, maar dat komt omdat ik heb hem ook nog geen rekening heb gestuurd", zegt Meijer, die van plan is om dat volgende week te doen. Hoe het filmpje van de camerabeelden precies naar buiten is gekomen, blijft bij het tankstation nog steeds onduidelijk. Meijer gaf eerder al aan de beelden zelf niet te hebben gedeeld.
 
Foto: Fokko Meijer

Share