Geplaatst op: 31 oktober 2020, 16:09

Winterswijk -De politie heeft zaterdagmiddag een lichaam aangetroffen in recreatieplas 't Hilgelo nabij Winterswijk. Waarschijnlijk gaat het om de 34-jarige man uit Winterswijk die sinds vorige week spoorloos was.
 
Timothy, roepnaam Tim, was sinds 22 oktober vermist. De man kampt volgens een woordvoerder met psychische problemen. Omdat de man veel wandelde bij 't Hilgelo, is daar zaterdagochtend een zoekactie gestart met speurhonden. Na een aantal uren werd in het water een stoffelijk overschot aangetroffen. Hoogstwaarschijnlijk gaat het om de vermiste man. Nader onderzoek moet uitwijzen of het om het daadwerkelijk om het lichaam van de Winterswijker gaat. De zoektocht is na de vondst stopgezet.
 
De politie deed vrijdag via Facebook een oproep aan burgers om uit te kijken naar de vermiste man. Het sprak van een 'urgente vermissing'. "Wij vrezen voor zijn leven/gezondheid. Hij is niet thuis, de post stapelt zich op en hij heeft met niemand contact gehad voor zover ons bekend", schreef de politie.

Update: Het stoffelijk overschot dat de politie heeft aangetroffen vanmiddag bij 't Hilgelo betreft inderdaad de vermiste Tim uit Winterswijk.
 

Share