Geplaatst op: 31 augustus 2020, 00:48

Gendringen -Vandaag, 31 augustus is de laatste dag dat u en wij gebruik kunnen maken van zijn diensten en neemt hij na 20 jaar inzetbaarheid afscheid van de brandweer.
 
Morgen 1 september is hij precies 20 jaar actief brandweerman geweest bij brandweer Gendringen. Na 20 jaar is het mooi geweest en gaat hij tijd maken voor andere mooie dingen.
 
René begon op 1 september 2000 met zijn opleidingen t/m hoofdbrandwacht. Daarbij heeft hij tevens de opleiding brandweerduiker en schipper voltooid. René is in die jaren geregeld als zodanig uitgerukt. In 2011 werd het duikteam opgeheven en is René doorgegaan als oppervlakteredder en schipper. René is een zeer collegiale en rustige collega. Zelden op de voorgrond maar als het nodig is, dan is hij er. Zelfs vanavond, op zijn laatste dag als actief brandweerman doet René nog mee met een reguliere oefening.
 
Wij gaan nog officieel afscheid nemen, echter zal dit op een later tijdstip plaatsvinden i.v.m. de Corona maatregelen.
 
René, namens alle (oud) collega's van post Gendringen bedankt voor de fijne en prettige samenwerking en je tomeloze inzet voor de gemeenschap van de Oude IJsselstreek en daarbuiten.

Share