Geplaatst op: 26 augustus 2020, 12:24

Silvolde -De politie heeft twaalf tips ontvangen over brandstichting bij een huis in Silvolde. Het incident werd dinsdagavond behandeld in de uitzending van Opsporing Verzocht.
 
De brand werd gesticht bij de voordeur van een woning aan de Prins Bernhardstraat in mei van dit jaar. De politie ging vrijwel direct uit van brandstichting en maakte van de locatie een plaats delict. Vooralsnog is er niemand aangehouden in verband met de brand. Eerder werd er ook in Bureau GLD al aandacht besteed aan de brand en werd het signalement van de verdachten verspreid. Daarnaast werd bekend dat de bewoners van de woning aan de Prins Bernhardstraat al eerder werden lastig gevallen en dat hun auto's werden besmeurd.
 
Van de brandstichting zijn beelden beschikbaar die ook getoond zijn in Opsporing Verzocht. Hierop is te zien dat twee mannen richting de woning van de aangevers lopen en brand stichten. Ook is op camerabeelden te zien dat een auto de woning passeerde op het moment van de brand, de inzittenden hiervan is mogelijk een belangrijke getuige.

https://www.youtube.com/watch?v=172BImz7TRA&feature=emb_logo

Share