Geplaatst op: 7 juli 2020, 21:25

Lievelde/ Groenlo -Op de N18 bij Lievelde, ter hoogte van de Grolsedijk, zijn dinsdagmiddag drie verdachten aangehouden voor betrokkenheid bij een schietpartij in Enschede. De politie voert op de locatie sporenonderzoek uit.
 
De verdachten zouden in een zwartkleurige Citroën zijn weggereden uit de stad in Overijssel in de richting van Doetinchem. Het voertuig werd volgens de politie rond 16.30 uur klemgereden. In eerste instantie werden Doetinchem en Eibergen door de politie als locatie genoemd, maar de auto werd ter hoogte van de Grolsedijk bij Lievelde aan de kant gezet. Vervolgens zijn drie personen aangehouden, de politie wil geen informatie verstrekken over de leeftijd en woonplaats van deze personen.
 
Mogelijk hebben de verdachten langs de N18, ter hoogte van bedrijventerrein de Laarberg, een voorwerp uit de auto gegooid. De politie voert hier onder meer met een hondengeleider onderzoek uit. De schietpartij vond eerder op de dag plaats in Enschede. Bij het incident aan de Zuidhollandlaan in de Overijsselse stad is volgens de politie een man gewond geraakt. Er wordt onderzoek uitgevoerd naar de aanleiding van het schietincident.
 
Eerste twee foto’s zijn ge maakt door 112twente.nl

Share