Geplaatst op: 24 juni 2020, 13:00

Halle -Malafide asfalteerders hebben dinsdagmiddag hun diensten aangeboden in Halle. De politie van Bronckhorst waarschuwt ervoor niet in zee te gaan met de werklui, vanwege verborgen gebreken en problemen omtrent betalingen.
 
"Dinsdagmiddag is een zilverkleurige Ford Transit bestelbus op een boerenerf in Halle geweest, waar hij zijn asfalteerdiensten aanbood. De praktijk leert dat er vaak allerlei gebreken worden geconstateerd die tegen meerprijs verholpen moeten worden", aldus de politie. "Dit geldt ook voor dak- en schilderwerkzaamheden. Daarnaast zijn er altijd problemen met de betalingen. Het advies is om geen zaken met deze mensen te doen."
 
Naar eigen zeggen kan de politie weinig doen tegen de aanbieders van de diensten, omdat de uitvoerders in eerste aanleg geen strafbare feiten plegen. Toch vraagt de politie om contact met hen te zoeken als een dusdanige dienst wordt aangeboden: "Wij willen gebeld worden als deze mensen in ons gebied rijden. Dit om strafbare feiten te voorkomen en het aantal gedupeerden zo klein mogelijk te houden."

Share