Geplaatst op: 16 juni 2020, 11:15

Didam -In de nacht van woensdag 10 op donderdag 11 juni is er op de Willibrordusweg in Didam een hennepkwekerij opgerold.
 
In de woning werd een hennepkwekerij aangetroffen, ook was er sprake van diefstal stroom. In de woning zijn door de politie twee verdachten op heterdaad aangehouden. Zij zijn overgebracht naar het politie bureau in Doetinchem, de officier van justitie zal beslissen over de strafvervolging.
 
Mocht zich een hennepkwekerij bij u in de buurt bevinden, dan loopt u risico op brand door kortsluiting en lekkage. Criminelen die zich bezighouden met illegale hennepteelt gebruiken onderling veel geweld. De schade die de hennepteelt veroorzaakt is groot. Woningcorporaties en energiebedrijven draaien op voor de kosten veroorzaakt door lekkages, brandschade en illegaal afgetapte energie.
 
Ruikt u henneplucht en denkt u dat er een hennepkwekerij in uw buurt zit? Meld verdachte situaties, bel de politie via 0900-8844 of bel Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000. Kijk voor meer informatie op: https://www.politie.nl/themas/illegale-hennepteelt.html   

Share