Geplaatst op: 14 mei 2020, 13:22

Silvolde - Bij een huis aan de Prins Bernhardstraat in Silvolde is afgelopen nacht brand gesticht. We zijn direct een onderzoek gestart om te achterhalen wie hiervoor verantwoordelijk is. Omdat het midden in de nacht gebeurde, zijn er weinig getuigen. Daarom vragen we de hulp van mensen die afgelopen nacht, de nacht van 13 op 14 mei, in Silvolde waren.
 
Voorzijde brandweerauto
De brand werd rond 2.50 uur gemeld. Waarschijnlijk is de brand aangestoken. Toen de brandweer ter plaatse kwam stond de voordeur en overkapping in brand. Gelukkig bleven de bewoners ongedeerd, maar dit had ook anders kunnen aflopen.
 
Vragen
We willen graag meer informatie over de dader of daders. Daarom hebben we de volgende vragen:
 
Wie heeft er afgelopen nacht in of rond Silvolde tussen 2.00 en 3.00 uur iets opvallends gezien dat mogelijk met deze zaak te maken kan hebben?
Wie heeft er in Silvolde camera’s die gericht zijn op de straat, waarop afgelopen nacht  tussen 2.00 en 03.00 uur iets opvallends te zien is?
Wie heeft er andere informatie die relevant kan zijn voor de politie om de dader(s) te vinden?
Je kunt je informatie delen door ons te bellen via 0900-8844. Als je anoniem wilt blijven kan dat via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000).

Share