Geplaatst op: 14 februari 2020, 22:47

Doetinchem -Twee auto’s zijn vrijdagmiddag frontaal op elkaar gebotst op de weg tussen Doetinchem en Wehl. Twee personen zijn na het ongeval overgebracht naar het ziekenhuis.
 
De frontale botsing vond rond 15.15 uur plaats op de Liemersweg. De auto’s reden in tegengestelde richting over de weg, waarbij een van de bestuurders deels op de verkeerde weghelft terecht kwam met de botsing tot gevolg. Een van de auto’s raakte een lantaarnpaal voordat het voertuig tot stilstand kwam. De andere auto eindigde in de sloot.
 
De inzittenden van de auto die tegen de lantaarnpaal botste zijn met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Geen van de mensen in het andere voertuig raakte gewond. Beide voertuigen moesten worden afgesleept.
 
Inmiddels is een onderzoek gestart naar het incident, maar is er volgens de politie nog veel onduidelijk. Getuigen van de situatie worden dan ook opgeroepen om zich te melden. Daarbij wordt expliciet gevraagd naar de zwarte auto die mogelijk erbij betrokken was.

Share