Geplaatst op: 12 januari 2020, 17:28

Vorden -Zaterdag 11 januari vond de jaarlijkse brandweeravond voor de brandweerpost Vorden (gemeente Bronckhorst) plaats. Tijdens deze avond is één jubilaris gehuldigd, kregen drie vrijwilligers een Koninklijke onderscheiding, en is er van één vrijwilliger afscheid genomen. Burgemeester Besselink verrichtte de officiële handelingen.
 
Zonder de inzet van de vrijwilligers kan de brandweer in Bronckhorst niet functioneren. Hun inzet en betrokkenheid levert een onmisbare bijdrage aan de veiligheid binnen de gemeente. In het openingswoord van Erwin te Bokkel, teamleider Incidentbestrijding IJsselstreek, kreeg dit dan ook de verdiende aandacht.
 
Drie vrijwilligers ontvingen uit handen van de burgemeester de versierselen en oorkonde behorende bij de benoeming tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau:
Marcel Boekholt
Erik Bulten
Jeroen Broekman
 
Zij werden in het zonnetje gezet voor hun jarenlange inzet: ruim 27 dienstjaren als vrijwillig brandweerman bij brandweerpost Vorden.
 
Ivo Somsen kreeg een oorkonde en medaille van Brandweer Nederland vanwege zijn 12½-jarig jubileum.
Verder nam de post afscheid van Dianne Bulten, die ruim 6 jaar actief is geweest als brandweervrijwilliger.
 
Op de foto Van links naar rechts: Burgemeester Marianne Besselink, Marcel Boekholt, Jeroen Broekman, Ivo Somsen, Erik Bulten en Dianne Bulten.

Share