Geplaatst op: 1 december 2019, 23:15

Doetinchem -In de buurt van het Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem heeft zondagavond een schietpartij plaatsgevonden. Een auto die later werd afgesleept van het ziekenhuisterrein, is meerdere keren beschoten.
 
De politie ontving rond 18.30 uur een melding van een schietincident op de Kruisbergseweg. Een persoon is hierbij gewond geraakt en medisch behandeld. Over de ernst van het letsel kan de politie niets zeggen. Er zijn in ieder geval zeven schoten gelost op de bestuurderszijde en de achterzijde van de auto. Het voertuig is vanaf het ziekenhuisterrein afgesleept voor nader onderzoek. Het is onduidelijk of de auto daadwerkelijk daar is beschoten. Mogelijk kan dit ook op een andere plek gebeurd zijn. Over de mogelijke dader(s) is nog niets bekend.
 
De recherche heeft op de Kruisbergseweg en de Leerinkstraat hulzen aangetroffen en doet onderzoek naar de toedracht. Een woordvoerder van het Slingeland Ziekenhuis laat weten dat patiënten, personeel en bezoekers van het Slingeland geen moment in gevaar zijn geweest. Het ziekenhuis was zondag de hele avond geopend. Getuigen worden verzocht om zicht te melden bij de politie.

Share