Geplaatst op: 1 november 2019, 13:54

Doetinchem - Twee mensen zijn vrijdagochtend gewond geraakt bij een frontale aanrijding nabij Doetinchem. Op de weg richting Westendorp knalden de auto's tegen elkaar, waarbij veel schade ontstond.
 
Het ongeval vond rond 11.30 uur plaats op de Varsseveldseweg. Een automobilist reed in de richting van Doetinchem toen hij in een bocht nabij de molen in de berm terecht kwam. Waarschijnlijk kwam hij door een stuurcorrectie vervolgens op de verkeerde weghelft terecht. Een automobiliste kon het voertuig niet meer ontwijken met de frontale aanrijding tot gevolg. Hulpdiensten kwamen ter plaatse om de bestuurders uit de voertuigen te halen.
 
Zowel de man als de vrouw zijn met onbekende verwondingen per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De weg tussen Doetinchem en Westendorp is na het ongeval afgesloten voor het overige verkeer. De verkeersongevallenanalyse komt ter plaatse om onderzoek te doen naar de oorzaak.
 
Politiebusje geraakt
Na het ongeval wilde de politie de weg afzetten met behulp van een busje. De bestuurder hiervan had echter niet in de gaten dat er een auto achter het politiebusje zat en botste ertegenaan. Bij deze botsing is niemand gewond geraakt en is slechts blikschade ontstaan.

Share