Geplaatst op: 18 augustus 2019, 11:20

Groenlo -Vijf personen zijn zaterdagavond gewond geraakt bij een ongeval op de N18 bij Groenlo. Een auto met daarin een echtpaar en vier kinderen uit Gaanderen raakte van de weg af en kwam tot stilstand tegen een boom.
 
Het ongeval vond rond 18.15 uur plaats op de N18. De auto was onderweg vanuit Groenlo in de richting van Lichtenvoorde toen het in een scherpe bocht misging. Het voertuig raakte van de weg af, belandde in de berm en eindigde tegen een tweetal bomen in een sloot. Vier kinderen zijn na het ongeval door omstanders opgevangen. De man kon zelf uit het voertuig komen. De vrouw moest worden losgeknipt door brandweerlieden.
 
Alle zes inzittenden van het voertuig zijn met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Later bleken de verwondingen van de man mee te vallen. Over de exacte oorzaak van het ongeval is nog niks bekend. De auto moest zwaar beschadigd worden afgesleept. De politie doet nog verder onderzoek naar de oorzaak van het ongeval en spreekt met de man om exact te achterhalen hoe het kon gebeuren.

Share