Geplaatst op: 2 juli 2019, 15:10

Terborg -Bij een botsing tussen een scooterrijdster en automobiliste op de kruising van het Sint Jorisplein met de Doetinchemseweg in het centrum van Terborg is dinsdagmiddag enkel blikschade ontstaan. De scooter raakte dusdanig beschadigd dat deze moest worden afgevoerd.
 
Het ongeval gebeurde omstreeks 13.00 uur. Beide betrokkenen kwamen uit de richting van Silvolde. De automobiliste wilde op de kruising links afslaan op de kruising maar zag daarbij de 18-jarige scooterrijdster over het hoofd. Een aanrijding kon niet meer worden voorkomen. De jonge vrouw werd ter plekke nagekeken door ambulancepersoneel maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De scooter moest worden afgevoerd.
 
Het overige verkeer ondervond korte tijd hinder van de geparkeerde ambulance. Het kruispunt is een gevaarlijke plek in Terborg, waar vaker ongelukken gebeuren. Tijdens een inloopavond die onlangs door de gemeente Oude IJsselstreek werd gehouden is er opnieuw met inwoners gepraat over de gevaarlijke verkeerssituatie. Daarna is er onder meer een nieuw plan geopperd

Share