Geplaatst op: 11 juni 2019, 10:47

Varsseveld -Maandag 10 juni zag een buurtbewoner aan de Mezenhof in Varsseveld gevaarlijk hangende takken over het wegdek. Op dat moment stond er onder de boom een auto geparkeerd waarop de eigenaar werd ingelicht. Het voertuig werd verplaatst waarna de gevaarlijke zone werd afgezet met oranje verkeerskegels. Toevallig passeerde op dat moment een vrijwilliger van de brandweer, hij werd aangesproken en gevraagd hoe men het beste deze situatie kon oplossen. In goed overleg is besloten om 088 0511322 te raadplegen wel brandweer maar geen spoed.
 
Ondanks de afzetting met verkeerskegels, waagde enkele automobilisten zich slalommend door de afzetting heen te bewegen. Een dringend advies word gegeven aan alle verkeersdeelnemers om afzettingen serieus te nemen: Verkeerskegels worden gebruikt om een gevaarlijke situatie te markeren.
 
De brandweer arriveerde met gepaste spoed waarop een plan van aanpak werd gemaakt. Door middel van een ladder en een zaag met lange steel, werden de gevaarlijke takken verwijderd. Na de werkzaamheden heeft de brandweer de meldkamer verzocht om contact op te nemen met de gemeente om de inmiddels veilig gestelde situatie verder te beoordelen.
 
Bericht & foto's: ingezonden (anoniem)

 
 

Share