Geplaatst op: 26 mei 2019, 05:26

Vorden - Bij een eenzijdig ongeval met een MMBS-voertuig (terug gekeurd naar landbouwvoertuig) op de Riethuisweg in Vorden is zondagochtend een persoon zwaargewond geraakt. Het slachtoffer, de bijrijder, is met onbekend letsel per ambulance naar een ziekenhuis vervoerd.
 
Het ongeluk gebeurde rond 3.00 uur. De bestuurder reed vanuit de Baakseweg in de richting van de Hamminkweg. Net voorbij een scherpe bocht verloor de bestuurder de macht over het stuur. De auto schampte daarbij een boom en botste tegen een tweede boom waardoor de auto een draai om zijn as maakte. Door de klap werd een achterin liggende fiets uit het voertuig geslingerd. Gealarmeerde hulpdiensten waren snel ter plaatse. De brandweer moest de bijrijder uit zijn benarde positie bevrijden.
 
Het slachtoffer is per ambulance naar een ziekenhuis. Ook een derde persoon, die vermoedelijk bij de fiets in de laadbak zat, is voor controle naar een ziekenhuis gebracht. De verkeersongevallendienst van de politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.
 

Share