Geplaatst op: 30 april 2019, 11:17

Lichtenvoorde -Een chauffeur van een vrachtwagen is dinsdag flink bekneld komen te zitten bij een ongeluk op de N18 ter hoogte van Lichtenvoorde. Een traumateam kwam ter plaatse om samen met de brandweer de bestuurder te bevrijden.
 
Het ongeluk gebeurde omstreeks 08.30 uur. Een Litouwse vrachtwagen stond stil voor een stoplicht, toen een andere vrachtwagen daar achterop reed. Hoe het kwam dat de chauffeur niet opmerkte dat de vrachtwagen voor hem stil stond is onbekend. Door de botsing deukte de complete cabine in van de achterste vrachtwagen, waardoor de bestuurder bekneld kwam te zitten.
 
Een traumahelikopter kwam ter plaatse en een traumateam en de brandweer hebben samen de bestuurder moeten bevrijden. Over de ernst van zijn verwondingen is niets bekend. De bestuurder van de Litouwse vrachtwagen raakte niet gewond, maar was wel enorm geschrokken.
 
Verkeer
Het verkeer vanaf Varsseveld richting Enschede kan langs het ongeval rijden. Het verkeer vanaf Groenlo naar Varsseveld wordt via de Hamelandroute omgeleid. Door het ongeluk staat er een file van enkele kilometers op de N18. Het verkeer wordt omgeleid via de N313 en N319
 

Share