Geplaatst op: 20 februari 2019, 17:22

Oost Gelre Donderdag 21 februari  kunt u de politie tegenkomen in de gemeente Oost Gelre. Zij gaan samen met de handhavers van de gemeente oost Gelre en HTV-Studenten van het Graafschap College Doetinchem een preventieactie houden. Ondanks een forse daling van het aantal inbraken wil de politie toch graag de aandacht hierop gevestigd houden.
 
De politie richt zich die dag op hondenbezitters, buurtzorgmedewerkers en postbodes. Deze mensen bewegen zich dagelijks in de wijk/gemeente en kunnen zo de politie helpen. Ze zien veelal direct als er iets niet in de haak is.
 De politie wil mensen bewuster en alerter te maken in geval van onraad of verdachte omstandigheden. De politie hopen dat dit de bereidheid van mensen om verdachte omstandigheden bij de politie te melden verhoogd.
 
Met deze preventie actie willen wij de woninginbraken in de gemeente Oost Gelre nog verder terugdringen. Woninginbraken hebben een enorme impact op hun slachtoffers. De aanpak van dit zogeheten Hoge Impact Delict is dan ook een topprioriteit bij de politie.
 
Bel bij verdachte situaties 112!
 
Dit meldt politie Oostgelre op facebook
 

Share